Nie pytam o to. Chciałem tylko dać wszystkim znać, że wahacz v2 to kompletny plug and play bolt in.
Różnice w geometrii między 959 a V2 prawdopodobnie nie będą zauważalne przez nikogo na ulicy, ale prawdopodobnie przez zawodników na torze. V2 jest o 2 mm wyższy z tyłu i o 2 mm krótszy z przodu. Można to osiągnąć, poluzowując potrójne mocowania i podnosząc rury widelca/obniżając potrójne mocowania o 2 mm, ale ponownie, chyba że jeździsz na torze, prawdopodobnie niczego nie zauważysz.Pomyślałem, że spróbuję i zobaczę, ponieważ to w zasadzie ten sam motocykl, ale z SSA, innymi plastikami i większą ilością elektroniki.
Przewód hamulcowy biegł prosto do ABS w fabrycznym miejscu 959, tak samo jak przewód czujnika ABS. Nawet ten sam tylny zacisk hamulcowy i klocki. Ten sam zębatka 43t i rozmiar opony.
Niestety, nie mogę porównać wielu aspektów prowadzenia, ponieważ dealer, od którego dostałem motocykl, założył na niego opony Shinko. Zmieniłem przód na Parrelli, aby pasował do nowej tylnej opony. Mogę powiedzieć, że wchodzenie w zakręty i przyczepność są teraz niesamowite, ale to może być tylko zmiana opony.
Wahacz, który zamówiłem, był kompletny. Więc wciąż miał przewód hamulcowy i przewód ABS. Ze względu na dodatkową potrzebną długość, nie sądzę, żeby przewód lub kabel 959 sięgnął.Cześć
Rozważam tę samą modyfikację dla mojego 959
Czy udało Ci się użyć istniejącego przewodu hamulcowego i kabla ABS z Twojego 959, czy wszystko było z V2?
Jeśli nie, czy możesz wymienić dodatkowe części wymagane do ukończenia konwersji?
Wielkie dzięki
freebird_61 🏴
Uzyskałem zespół ramienia V2 SSSW, przewód hamulca tylnego i przewód czujnika ABSWieczór klinkzor
dzięki za odpowiedź
BR freebird_61
Dziękuję za pomocUżyłem v2s tylko dlatego, że wciąż był przymocowany do wahacza
Więc wahacz v2 pasuje do 959?Nie pytam o to. Chciałem tylko poinformować wszystkich, że wahacz v2 to kompletny plug and play bolt in. View attachment 29324
Ile kosztował cały projekt?View attachment 29551
Myślałem, że opublikuję moją konwersję. Wahacz i koło V2 2022.